Skip to main content

Mijn wensenlijstje:

  • Dat het nooit regent als ik vrij ben.
  • Dat ik mijn gevoel durf te blijven volgen.
  • Dat ik elke dag thee met een lekker smaakje drink uit een heel mooi kopje en ’s avonds een glaasje wijn uit een gekleurd kristallen glas.
  • Gezellige momenten met goeie vrienden aan grote keukentafels die eeuwig duren.
  • Me af en toe eens vervelen (hoe voelt dat ook alweer).
  • Nieuwe restaurantjes ontdekken en de oude geregeld bezoeken en veel te lang blijven natafelen.
  • Dat ik nog meer mensen ontmoet die net als ik zin hebben om het leven op een nuchtere manier een beetje anders te bekijken.

Maar wat ik ECHT heel graag wilde…

Was een eigen zaak waar ik meubels en accessoires kon opknappen, ontwerpen en verkopen. Spullen waar ik blij van word (ook een beetje verdrietig als ik ze moet verkopen) en waarmee mijn klanten het gezelliger kunnen maken in huis of in hun zaak, maar waar ik mijn eigen(wijze) stempel op kan drukken. Dus heb ik besloten om mijn hart te volgen en ondanks dat je geen oude schoenen moet weggooien voordat je nieuwe hebt, heb ik toch die oude weggegooid en de stoute aangetrokken.
Geen gewone winkel, want dan zou ik me gaan vervelen (weet ik wel weer hoe dat voelt), maar een winkel waarin je je kan verliezen in alle mooie spullen en ik het heel gezellig vind om met je te kletsen als ik aan het werk ben achter in onze werkplaats.

Kom gewoon eens gezellig binnenlopen, dat vind ik leuk en vertel me dan wat je vindt van onze kastjes, industriële lampen, tafels, stoelen, servies, fotolijsten, vaasjes, spiegels, werkbanken, kussens, glazen, kisten, rekjes, dromenvangers, dekens, banken en heel veel hebbedingetjes. Zit nou net dat ene meubelstuk waarnaar jij op zoek bent er niet bij of staat het er wel, maar niet in de juiste kleur, laat het me dan weten. Ik ga graag vrijblijvend voor je op zoek of verf het in de kleur waar jij blij van wordt.

Zondag is rustdag en op dinsdag en woensdag ga ik op zoek naar nieuwe spulletjes of dat ene kastje voor jou. Of ben ik te vinden in de allerleukste koffietentjes, waar ik kan keuvelen over nieuwe ideeën, zodat jouw huis nog meer jouw thuis wordt.

Tot ziens & groetjes Saskia
Saskia Poeh Belle