Skip to main content

We hadden ons persoonlijke wensenlijstje:

  • Dat het nooit regent als we vrij zijn
  • Dat we ons gevoel durven blijven te volgen
  • Dat we elke dag thee met een lekker smaakje drinken uit een heel mooi kopje en ’s avonds een glaasje wijn uit een gekleurd kristallen glas
  • Gezellige momenten met goeie vrienden aan grote keukentafels die eeuwig duren
  • Ons af en toe eens vervelen (hoe voelt dat ook alweer)
  • Nieuwe restaurantjes ontdekken en de oude geregeld bezoeken en veel te lang blijven natafelen
  • Dat we nog meer mensen ontmoeten die net als wij zin hebben om het leven op een nuchtere manier een beetje anders te bekijken

Maar wat we ECHT heel graag wilden…

Was een eigen zaak waar we meubels en accessoires konden opknappen, ontwerpen en verkopen. Spullen waar wij blij van worden (ook een beetje verdrietig als we ze moeten verkopen) en waarmee onze klanten het gezelliger kunnen maken in huis of in hun zaak, maar waar we onze eigen(wijze) stempel op kunnen drukken. Dus hebben we besloten om ons hart te volgen en ondanks dat je geen oude schoenen moet weggooien voordat je nieuwe hebt, hebben wij toch die oude weggegooid en de stoute aangetrokken. En daar staan we dan nu in ons mooie pand aan de Rijksweg in hartje Gulpen waar de Gulp achterom rustig voorbij kabbelt. Geen gewone winkel winkel, want dan zouden we ons gaan vervelen (weten we wel weer hoe dat voelt), maar een winkel waarin je je kan verliezen in alle mooie spullen en wij het heel gezellig vinden om met je te kletsen als wij aan het werk zijn achter in onze werkplaats.

Kom gewoon eens gezellig binnenlopen, dat vinden we leuk en vertel ons dan wat je vindt van onze kastjes, industriële lampen, tafels, stoelen, servies, fotolijsten, vaasjes, spiegels, werkbanken, kussens, glazen, kisten, rekjes, dromenvangers, dekens, banken en heel veel hebbedingetjes. Zit nou net dat ene meubelstuk waarnaar jij op zoek bent er niet bij of staat het er wel, maar niet in de juiste kleur, laat het ons dan weten. We gaan graag vrijblijvend voor je op zoek of verven het in de kleur waar jij blij van wordt.

Zondag is rustdag en op maandag gaan we op zoek naar nieuwe spulletjes of dat ene kastje voor jou. Of zijn we te vinden in de allerleukste koffietentjes, waar we kunnen keuvelen over nieuwe ideeën, zodat jouw huis nog meer jouw thuis wordt.

Tot ziens & groetjes Karin & Saskia
Saskia Karin Poeh Belle